≡ Menu

Lista preturi aranjamente nunta

aranjamente nunta preturiCe preturi au aranjamentele de nunta? Aranjamente scumpe sau ieftine, cu agentie sau fara, trebuie sa existe pentru o nunta perfecta si de neuitat…

 

 Ai stabilit data nuntii dar nu ai inceput pregatirile de nunta? Mai ai cateva saptamani pana la marele eveniment si esti stresata, emotionata si vrei sa rezolvi problema legata de aranjamentele de nunta?

 

Sunt unele restaurante care colaboreaza cu agentii ce ofera gratuit aranjamentele de nunta: huse, esarfe, fete mese, aranjamente florale, artificii pentru tort, casuta pentru bani, paharele mirilor si a nasilor, covorul rosu de la intrare si bolta cu flori, sampania si piscoturile pentru primirea invitatilor, momentele artistice si altele care au preturi pentru fiecare ornament in parte sau chiar pachete de oferte care ar putea sa ne tenteze.

Agentiile pot oferi diferite preturi pentru pregatirea aranjamentelor de nunta

Pentru nunta perfecta si penru ca totul sa fie ok poti apela la experti in domeniu, la agentii cu oameni care stiu ce inseamna organizarea unei nunti de la A la Z. Se pot oferi decoratiuni la preturi avantajoase sau nu, tu alegi ce vrei si ce–ti place:

 1. Aranjamente de nunta pentru restaurant: huse= 4 lei, fete masa 10 pers= 30 lei, decor prezidiu intre 1oo-300 lei.
 2. Aranjamente de nunta cu baloane:
  • Inima sau arcada 90-110 lei,
  • 2 inimi cu verigheta 220 lei,
  • Balon Jumbo cu 100 baloane si confetti 110 lei,
  • Baloane cu heliu 2,5 lei/balon,
  • Ghirlande din baloane 25 lei/ml,
  • Baloane inscriptionate 120 ron/100 baloane.
 3. Aranjamente florale de nunta: pentru prezidiu 150- 220 lei, pentru mese 35-70 lei, arcada intrare 350-700 lei. Preturile difera in functie de flori si de complexitatea arnjamentelor.
 4. Sonorizare : DJ sonorizare cu echipamente profesionale 1000- 1200 lei (mixer, amplificare, microfon, boxe)
 5. Artificii, masina de fum, masina de baloane 150-250 lei.
 6. Fotografii, ,marturii de nunta pentru fiecare invitat 10-35 lei.

In limita in care iti permite bugetul, incearca sa fi invitata la nunta ta si nu organizatoare; lasa totul in mainile unui expert. Angajeaza oameni cu experienta in domeniul nuntilor, poti cere referinte si material demo pentru a face alegerea corecta. Cauta agentii ce ofera aranjamente de nunta cu preturi rezonabile: cere recomandari de la prietenii tai sau intereseaza-te pe internet.