≡ Menu

Firme de aranjamente pentru nunti, pe orase

Firme de aranjamente pentru nunti pe oraseAranjamentele pentru nunta au o putere uriasa de a introduce o admosfera boema, de a transforma o nunta obisnuita intr-una de vis. Sa ne interesam care sunt firmele de aranjamente de nunti, din orasul nostru, cu care putem colabora pentru o nunta de neuitat.

 

Flori naturale, funde mari pe stalpi, mese frumos asezate si decorate cu cel mai bun gust, cocarde dragute in pieptul invitatilor, daca nunta ta de vis cuprinde aceste detalii, nu ezita sa ceri ajutorul specialistilor in arajamente de nunti pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti visele.

 

Daca locuiesti (sau doresti sa faci nunta) in Bucuresti, iata pe cine te poti baza:

 • Super Decoratiuni – Ei se vor ocupa cu tot ce inseamna decoratiuni la nunta ta: aranjamentele masinilor, covor rosu, stalpisori cu flori naturale si tulle, mese si scaune, decoratiuni pentru mese, marturii, chiar si invitatii si aranjamente din baloane. Pe langa toate acestea iti ofera si fotografi si cameramani profesionisti pentru nunta ta.
 • Exclusive Weddings –  Recunoscuti pentru aranjamentele florale deosebit de frumoase, din flori naturale de orice fel, asortate, desigur cu buchetul miresei, al nasei si al domnisoarelor de onoare. Mai ofera fantani de ciocolata, servicii de catering, efecte speciale, d.j., foto- video.
 • Arta Nuntii – O firma de aranjamente de nunti foarte prietenoasa si complexa, va ofera aranjamente de bun gust, decoratiuni din baloane, sonorizari, artificii, fotografii si filmari, chiar si coafura si machiaj.
 • Dream Marriage – Va ofera aranjamente pentru nunta la cele mai bune preturi, o game vasta de servicii incepand cu plicuri pentru bani, invitatii, aranjamente din flori naturale sau artificiale pana la limuzina de lux, spectacol de artificii si porumbei albi.

In Bucuresti mai poti colabora cu succes pentru nunta ta cu firmele: Casa Novias sau Nunti Fericite.

 

Daca locuiesti sau iti doresti sa iti faci nunta la malul marii, in Constanta ai de ales intre:

 • Ballon Style  o firma de amenajari de nunta specializata, desigur in decoratiunile de baloane. Pe langa asta ei te pot ajuta incepand cu invitatiile de nunta, rochia miresei, costumul mirelui, pana la muzica, decoruri sau foto-video. Iti mai ofera si fantani de ciocolata cu fructe, vulcani de scena, sculpturi din gheata sau jocuri de artificii.
 • Cristina Mode  iti ofera decoruri de lux pentru Biserica si restaurant intr-o gama coloristica bogata aleasa cu mult bun gust.
 • Parfum de Nunta  iti sare in ajutor cu aranjamente florale naturale, invitatii de nunta, marturii, lumanari si pahare de sampanie.

Alte firme din Constanta cu care poti colabora cu succes in vederea aranjamentelor de nunta sunt: Perfect Marriage, Picasso Art sau Del Cuore.

 

Pentru nunti in Ploiesti, poti conta pe firmele de aranjamente de nunta:

 • Melissa Design se va ocupa pentru tine de absolut tot ce inseamna organizarea nuntii (biserica, restaurantul, decoratiunile, sonorizarea, filmare si fotografiere).
 • Event Decor, o firma serioasa ploiesteana ce te va ajuta cu aranjamente, decoruri din baloane, flori si lumanari, fantani de ciocolata, fotografiere si filmare profesionala si d.j. sau lautari.
 • Decor Ploiesti  te va ajuta cu aranjamentele si decorurile salii de nunta sau Bisericii, cu marturii, invitatii si plicuri pentru bani la preturi fara concurenta.

Alte firme de aranjamente de nunta din Ploiesti mai sunt: Gala Events, House of Style sau Cristiana Events.

 

Pentru nunti in Timisoara poti apela la:

 

In Bacau iti poti organiza nunta cu:

 • Decorativ – Ziua nuntii este cel mai frumos eveniment din viata ta!
 • Dream Decor – Rafinamentul si pasiunea le gasesti mereu in flori.
 • Festiv – Decoratiuni deosebite pentru petreceri de nunti.

 

Daca locuiesti in Craiova poti opta pentru:

 

Si in final, pentru Galati ai de ales intre:

 

Indiferent ce firma de aranjamente pentru nunta iti vei alege trebuie sa stii ca decorurile si ambianta fac o nunta frumoasa si spectaculoasa!