≡ Menu

Modele de etichete pentru sticlele de la nunta

etichete sticle de nuntaEtichetele pentru sticlele de la nunta pot varia foarte mult, in functie de tipul nuntii, culorile alese pentru decor, scopul in care vor fi utilizate sticlele, preferintele mirilor, mediul din care provin invitatii.

 

Poti crea etichete unice, deosebite, care vor incanta mesenii si-i vor duce pe culmile unei nunti de vis.

Hai sa ne gandim impreuna la acest element important al decorului, eticheta pentru sticlele de nunta!

Este necesar pentru inceput sa raspundem la cateva intrebari:
– Cat de mari sa fie etichetele?
– Le voi folosi pentru a le lipi pe sticle de bautura sau pe sticle de marturii?
– Ce mesaj vreau sa transmit invitatilor prin aceste etichete pentru sticlele de nunta?
– Cum vor influenta ele perceptia generala asupra nuntii?
– Ce si-ar dori invitatii mei sa citeasca pe aceste etichete?

Si acum sa vorbim despre etichetele pentru sticle!

Cu siguranta fiecare invitat este unic, fiecare cuplu de miri, fiecare nunta. De aceea si etichetele pentru sticle vor fi unice, purtand amprenta mirilor. Daca vor fi lipite pe sticlele de bautura ce vor fi asezate pe mese, va fi nevoie de etichete mai mari, cu scris mai mare, asa incat sa poata fi citite de orice petrecaret fara a fi nevoie sa-si puna ochelarii. Mesajul transmis trebuie sa imbie la voie buna, distractie, sa-l atraga catre petrecere si sa-l faca sa zambeasca. In acest scop poti folosi strofe ale unor cantece de nunta cunoscute, citate celebre sau poti alcatui propriile citate.

Pentru etichetele pe care le vei lipi pe sticlele de marturii poti alege de asemenea citate celebre sau versuri ale unui poet national, avand grija ca ele sa poata fi usor memorate si sa ramana in memoria cititorului alaturi de amintirea nuntii voastre.

Si pe etichetele pentru sticlele de bautura si pe cele pentru marturii ar fi ideal sa postati o fotografie recenta a voastra impreuna cu data nuntii.

Acum ca stii toate acestea nu ramane decat sa alegi dintre diferitele modele de etichete pentru sticlele de nunta, pe cea care este pe placul tau si al jumatatii tale.